torsdag den 21. februar 2008

"Denne slankepille er super" ... K-Ching!

Du kender selvfølgelig Arne Astrup, ham professoren fra Institut for Human Ernæring, som i sin tid var i stald hos Danisco og hos den danske sukkergigant skrev nogle hyggelige foldere om det herlige hvide sukkers fortræffeligheder - nogle havde dengang formastet sig til at mene, at sukker kanske var lidt usundt, så det blev der hurtigt rettet op på via fedme-eksperten.

Tirsdag d. 19. februar medvirkede vores ven i DR2's Viden Om, hvor han udbredte sig om denne her fantastiske nye slankepille, som Neurosearch har under udvikling. Det fik biotek-selskabets aktier til at stige over 5 procent i et ellers faldende marked, hvilket ikke var så skidt endda for vores helt - Astrup har nemlig ifølge Berlingske og JP for over 100.000 kroner aktier i samme selskab.

Læs historien her: At klikke ...

Som det fremgår af artiklen, så havde Astrup ikke tænkt på, at det måske kunne være rimeligt, hvis DR i udsendelsen havde oplyst, at deres ekspert samtidig var aktionær i det selskab, han fremhævede. Og DR selv beklager, at det ikke blev fortalt.

Og hvordan skulle man så have grejet den, om man så må spørge?

Interviewer: Arne A - du er jo en statsansat ekspert på det fede område. Uvildig og så'en. Er der nogen produkter, du gerne vil fremhæve her i programmet. Du må godt eje aktier i det selskab, der producerer det. Det er okay.

A.A.: Lad mig lige konferere min portefølje. Hallo! Jeg har sgu et ordentlig læs aktier i det hersens Nøjrosøtj, så jeg vælger nok at nævne deres helt vildt fantastiske slankepille, som vi snart alle sammen kan få glæde af! Den skal man sgu holde øje med.

Interviewer: Fedt, Dobbelt-A!

A.A.: Øh, hvornår bliver det sendt? Jeg regner med, at kursen får et hak deropad dagen efter, så jeg skal lige være klar til at sælge ud.

Interviewer: Det har du vist allerede gjort, mester.


Jesus græder ...

2 kommentarer:

 1. Arne er da en fin fyr .. selvom han ofte roder sig ud i troværdighedsproblemer og ændre kost anbefalinger som vi andre skifter sokker!

  Men der er en eller anden barnlig uskyldighed over manden, når han står der med sin hvide kittel og siger ”Vi spiser meget forkert!”.

  Ja .. AA har sluppet afsted med den ene uheldige bemærkninger efter den anden .. men han virker hver gang som om han virkelig TROR 100% på det han selv siger .. og har man så egentlig løjet ???

  G . Bushs rådgiver har brugt samme barne-logik.

  Rådgiverne = Jamen, der var NOGEN som fortalte G.BUSH at der var masse ødelæggelses-våben. Så HAN har i hvert fald IKKE løjet.

  Lyver man, hvis man selv TROR på det man siger er 100% sandt??

  Mit svar = JA SELVFØLGELIG gør man det .. men det giver ofte et ”Get out jail card” .. hvad enten vi kan lide det eller ej.

  Jesus skal tage en tudekiks. ;)

  Mvh
  -Tyson

  SvarSlet