torsdag den 22. maj 2008

Ufattelig promovering af skodsjask

At moderne mennesker stadig kan finde på at købe en industri-dressing, fatter jeg ikke. Og at et organ som Politiken kan promovere en fedtfri købedressing er mig aldeles uforståeligt. De skriver petervælteme, at den fedtfri fra Kraft er "ernæringsmæssigt" i den bedre ende! Læser man ikke ingredienslisten på disse klamme kondimenter?

Det offentlige forbrug.dk har undersøgt dressinger med henblik på indholdet. Du er velkommen til at klikke ind på deres side, hvis du altså har nerverne i orden. Jeg siger kun et ord: Majssirup. Okay, et til. Smagsforstærker.

Må jeg anbefale enhver kombination af olivenolie, balsamicoeddike, honning, sennep, hvidløg og ingefær? Det laver man på to minutter, og det skal nok "svøbe grøntsagerne ind i en let film" og "ikke lægge sig som en rosa dyne på nogle af grøntsagerne for så slet ikke at komme i berøring med andre", som det hedder fra testens dommere.

Velbekomme.

2 kommentarer:

  1. Fars nylon som jeg kalder det har altid været en klam og unødvendig dressing som jeg er overbevist om blev opfundet i de kunstige 1980. Det er mig en gåde at den stadig er efterspurgt..

    SvarSlet