tirsdag den 15. juli 2008

Slip køerne løs!


Endnu en artikel i Politiken bærer ved til det bål, over hvilket vi her på siden nyder at riste tossede veganere og fedtforskrækkede fjotter i øvrigt. For at tilfredsstille disse gruppers ubændige og højst unaturlige lyst til at fylde sig med kornprodukter nat og dag, må vilde dyreunger nemlig lade livet på stribe - især i år, hvor høsten åbenbart starter en uge tidligere end normalt. Mejetærskerne snitter simpelthen de små kræ i småstykker, inden de rigtig når at lære de livredende flugtteknikker af ellers velmenende forældre.

Bare ærgeligt, små rålam, harekillinger, fasaner og agerhøns, at folk som flest følger de idiotiske officielle kostråd, der kræver brød, pasta og cerealier på bordet hver dag!

Alternativet til al dette kornvanvid er naturligvis at lade drøvtyggerne overtage alle marker og græsgnaske sig til en fornuftig fedtsammensætning frem for at blive tvangsfodret majs, soja og andet skidt. Køer er skabt til at omsætte solens energi via fotosyntesen til rigtig menneskeføde (læs: kød).

Igen - efterspørg kød fra græsfodret kvæg hos din slagter eller dit supermarked. Her er en god artikel, der fortæller dig præcis hvorfor:

http://thepaleodiet.com/newsletter/PDUpdate0407.shtml

1 kommentar:

 1. YES!!! YES!!!

  Du har læst dette, vel?
  http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=597&a=805411

  http://www.kostdoktorn.se/?p=599

  men hvornor skal de danske medierne skrive om det?

  Mvh Eva

  SvarSlet