onsdag den 20. august 2008

Træning ikke nok, kostplan nødvendig

10-15 procent af de danske jenser er i dårlig form, og nu bliver der ansat flere idrætsledere i forsvaret, skriver Politiken.dk. Det er godt, men ikke nok. Det er nemlig svært at finde steder, hvor der bliver spist flere kartofler, mere pasta, mere brød og mere slik og ikke mindst drukket mere kakao end i det danske forsvar.

Ud over træningen skal der altså kostændringer til. Nedenfor kan du læse om en masse undersøgelser, der viser, at den bedste kost for vægttab er den, hvor man skærer i kulhydraterne og fylder på med protein og fedt.

Desuden viser Gary Taubes, at en god gang træning blot øger appetiten. Og det tror jeg enhver soldat kan nikke genkendende til.

3 kommentarer:

 1. hmmm, "forlader forsvaret pga hyppige udsendelser"?

  Det er meget muligt at jeg har misforstået konceptet omkring militæret helt generelt, men at have tilmeldt sig militæret er vel ikke per automatik ensbetydende med at man skal sidde og fede den uden at lave anden end denne og hin øvelse blot fordi det fordum var tilfældet?

  Sikke da en gang svagpissere!

  SvarSlet
 2. Hvor ved du egentlig de her ting fra? Hvordan ved du fx, at der bliver drukket lange baner af kakao i forsvaret?

  Når det så er sagt, giver jeg dig helt ret i, at vi danskere bliver nødt til at spise sundt og måske endda også følge en kostplan.

  SvarSlet
 3. Jeg har selv været i forsvaret on og off fra 1985 og frem til 2000. Pulverkakao er hyggedrikken på alle øvelser, der slikkes, drikkes sodavand og spises chips på udsendelser og så siger det jo alt, at man opererer med gufvogne og aftenhygger i 'guffen'. Det er hyggeligt nok, og guderne skal vide, at vores jenser og jensiner har fortjent al den hygge, de kan få, men det ville ikke skade med en lille holdningsændring til hvad, man propper i kæften, og jeg mærker også, at den er på vej.

  SvarSlet