torsdag den 30. juli 2009

Stenaldermanden Morten Harket fra A-ha

Morten Harket fra popgruppen A-ha fylder snart 50 år, og han holder sig sgu godt. Han spiser da også som en stenaldermand.

I dette klip på politiken.dk ser man et lille interview med A-ha, hvor bandmakkeren Magne Furuholmen kommer med en sjov bemærkning om forsanger Morten Harket, nemlig at han regner med at leve mindst, til han bliver 100.

"Morten still thinks that he has more time left than he has spent ..."

Det har han måske også. I hvert fald er de kostmæssige forudsætninger til stede, idet lidt søgning på google viser, at nordmanden (hele gruppen faktisk) har opdaget blodtypediæten.

Det kunne have et katastrofalt møde for Harket, men han var så heldig at være type 0, hvilket vil sige, at man stort set skal spise som en stenaldermand: Masser af kød, grønt, fisk, æg og så nogle udvalgte frugter. Ingen brød og især ingen hvede.

På nettet kan man (desværre for Harket) også læse, at han ikke kan undvære brød og derfor indtager speltbrød bagt af kæresten. De bruger dog langtidshævning af flere omgange, så skaden kan dog ved moderat forbrug være til at leve med - men måske ikke til det 100. år ;-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar