torsdag den 22. april 2010

Bitz godt på vej


foto: TV 2
Den gode Christian Bitz, der er Go'Morgen Danmarks kostekspert, skubber til den almindelige opfattelse om, at morgenmad er det vigtigste måltid. Samtidig gør han op med det kulhydrathelvede, som de fleste hælder i sig i lyset af dagens første solstråler.

I dagens Go'Morgen Danmark var der morgenmad på menuen. Kosteksperten Christian Bitz brugte meget luft på at sende cornflakes og rundstykker med syltetøj i graven. Sådan en gang "blege" kulhydrater hamrer bare blodsukkeret i vejret med et hurtigt styrtdyk til følge ... og en forstærket trang til sukker.

Næh, til kvinder især anbefalede Bitz faktisk æg, bacon og baked beans, en klassisk engelsk morgenmad. Studieværten havde i forvejen afsløret, at hun startede dagen med ... yoghurt naturel med müsli ... og hun var forbløffet over Christians anbefaling. Faktisk kunne han fortælle, at kvinder, der hælder godt med protein indenbords fra morgenstunden generelt er slankere og har lettere ved at tabe sig en gennemsnittet.

Bitz er selvfølgelig ikke i mål endnu. Dertil er han for glad for boller, frugt og smoothies. Men Kostbloggeren løfter på hatten over, at han serverer English Breakfast til damerne. Det er et godt skridt på vejen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar