lørdag den 17. december 2011

Rigtig mad til en billig penge

Når budgettet ikke lige er til de lækre, røde Premium-bøffer eller den store økologiske kylling fra Brugsen, så er der hjælp at hente hos Netto.

Øverst på billedet finder du en af de faste varer i butikken. En røget makrel, der altid står til ca. 16 kr. for en fætter på 375 gram. Rigtig meget værdi for pengene. Makrellen skæres igennem på langs, lægges med skindsiden nedad på en pande og lunes ved meget lav temperatur. På denne måde bliver kødet nemt at skille fra benene og i øvrigt meget lækkert. Serveres med masser af grønsager og fx purløg, salt og æggeblomme.

De tre varianter af Limfjordsmuslinger var i dag spotvarer i kostbloggerens lokale Netto. Her får man en fantastisk næringsrig frokost for kun 10 kr. (dåsen). Naturel smager faktisk bedst. Hvidløgsvarianten er også god, men olien er helt sikkert tvivlsom (vegetabilsk olie hedder det bare), så man hælder selvfølgelig så meget af den fra som muligt. Hvidløgssmagen bliver alligevel hængende.

På dagens menu var også en suppe lavet på vintergræskar fra haven, kyllingefond (hjemmelavet) og kokosolie. Cremet og lækker og faktisk lige til at drikke fra store glas:

Andre gode billige Real Food-hits fra Netto er: Grønlandske rejer, frossen vildlaks fra Alaska og den gode øko-leverpostej (uden hvedemel, tak).

Fortsat god weekend.

4 kommentarer:

 1. LCHF for fattigrøve. Det bliver aldrig uaktuelt. Tak for tips :-)

  SvarSlet
 2. De havde også i sidste uge en helt røget lakseside, også vild fra Alaska - måske er der flere tilbage!

  Jeg er tændt helt af på norske opdrætslaks. De er smagfulde, fede og rødglinsende, men det har sin pris (og jeg taler ikke af pekuniær art).

  SvarSlet
 3. Jeg skal da lige ha kigget efter den vilde røget laks...
  hverken markreller eller muslinger er jeg blet voksen nok til endnu desværre.

  Jeg prøver pt at få fat i en frossen vild laks eller alternativ øko opdrættet laks til at lavet gravet laks af... men det er godt nok svært...

  SvarSlet
 4. Super med lidt gode, billige og nemme kosttips :)


  Hilsen

  Jarl
  mobil reparation
  http://www.mobilreparationer.dk/

  SvarSlet