torsdag den 11. september 2008

Det handler om insulin og kulhydrater, siger US-ekspert

Vi præsenterede dig forleden for Mark Sisson, den amerikanske fitness-ekspert. Han har samtidig begge fødder solidt plantet i stenalderen, sådan rent kostmæssigt, og derfor hører hans blog til dem, vi læser med jævne mellemrum her.

Sisson er i den seneste tid røget ekstra ind på lystavlen hos amerikanerne, idet han har optrådt et par gange på tv-stationen Fox, du ved, den med 'News, fair and balanced'.

Her fortæller han om, hvilken kostform der er den optimale:... og her fortæller han om fordele/ulemper med hyppig konditionstræning, som han kalder 'chronic cardio':God fornøjelse med kiggeriet og spis med helse!

3 kommentarer:

 1. Hur lang tid skal Danmark blunde for dette? Jeg synes at det er meget underligt. Det findes ikke ens en GI-diskussion. I plejer vel ikke at vare såååå langsomme med nye idéer?
  Kan du forklare budzinsky?

  Mvh Eva

  SvarSlet
 2. Budzinski...

  Øv.

  Eva

  SvarSlet
 3. En lille forklaring kunne være, at vi er sådan et lille land, så folk med andre meninger lettere bliver kanøflet. Arne Astrup og hans ligesindede har så let adgang til pressen, og den lapper hans Atkins-afvisning i sig hver gang.

  Jeg har set, at en læge, Christian Bobzin, har forsøgt at starte diskussionen om Paleo Diet i Ugeskrift for læger, men intet kom ud af det. Selskabet for Ernæringsforskning havde dog planlagt et stort foredrag på KVL med Loren Cordain i marts 2007

  http://www.sfe.dk/frames/moede_frame.htm

  men det blev aflyst pga. nogle flyproblemer! Det kunne måske have sat gang i debatten. Måske kommer han på et senere tidspunkt ...

  Nu er det bare os i undergrunden, der råber op.

  SvarSlet