tirsdag den 16. september 2008

Shakira vil have kød på bordet!

Stjernerne kræver økomad, skriver Politiken.dk, og det var Shakira, der startede det. Som mange unge piger har hun flirtet med vegetarismen i medlidenhed med dyrene. Det blev dog kun til 2 måneder, før kødet igen kaldte på den ypperlige sangerinde. Og hun ved godt, hvad der batter, når man skal holde figuren og topformen, nemlig en low carb-diæt, som hun her fortæller VH1:

VH1: How do you stay fit enough to do a high-energy show like that?

Shakira: What keeps me really fit is moving around, dancing, and jumping up and down on the stage. But I'm very lazy about training or getting on a bicycle for an hour. I just don't have the patience! So usually when I'm not on the road, I gain a little weight. You might notice that now! I also try not to eat so many carbs, especially at night. But I'm not always that good.

VH1: What's your diet like?

Shakira: I always try to kind of eat in a balanced way. I became vegetarian not too long ago. But I quit! [Laughs] It only lasted two months.

VH1: Why did you decide to go vegan?

Shakira: Right after the tour was over, I spent a few months in Spain on a farm. The guy who sells the bread in the town next to my farm gave me three chickens and a rooster. I felt so attached to those chickens that I was thinking, "Oh my God, I'm never gonna eat chicken again! These chickens are my friends!" I gave them names and everything. Then I said, "OK, why eat chickens just because I don't know them?"

VH1: So what happened?

Shakira: Well, I haven't seen a chicken in a long time … I mean, alive. That's why I'm not vegetarian any more.


Og der er vi heller ikke her på kostbloggeren ;-))

SE VIDEOKLIPPET MED SHAKIRA, DEN FRAFALDNE VEGANER.



Low Carb - On Planet Earth for 3 million years and counting!

7 kommentarer:

  1. jame, jamen, jamen...då???

    http://www.bt.dk/article/20080918/nyheder/80918016/

    Lite trist at de kun snakker omega, men måske en start. Også dåligt at de ikke ved at mensker ikke kan tage op omega3 fra planter. Meeen...nu skal vi se lidt positivt på det.

    SvarSlet
  2. Mer fra Sverige

    http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article3332781.ab

    Eva igen

    SvarSlet
  3. Tak Eva.

    Men hvor er jeg træt af
    at man ikke tør sige det som det er : mættet fedt er ikke farligt !!! Når vi taler om odentligt kød, smør, æh mv.
    Men der ER margariner- olier mv. baseret på flerurmættet fedt.
    Og rapsolier er slet ikke så fantastisk som man gerne vil ha os til at tro.
    Kun for de danske landmænds pengepung....

    SvarSlet
  4. Selv om hende i BT siger, at man ikke helt skal holde sig fra mættet fedt, hopper hun på den der tossevogn med de fedtfattige mælkeprodukter!

    Tak for linket til aftonbladet, Eva. Go Sweden!

    Og Henriette - der går nok mange år, før mættet fedt kommer "off the hook". I facebookgruppen Stop Ernæringsvrøvl HADER de kokosolie og palmeolie pga. de mættede fedtsyrer, især palmitinsyre. Da jeg påpegede, at kroppen selv lagrer overskudskulhydrater som palmitinsyre, fik jeg at vide, at det blot beviste, at det ikke var klogt at overspise! LOL, tænk at afvise en naturlig mekanisme - at urmenneskekroppen lagrede sommerens rigelige indtag af frugtsukker som fedt til den lange vinter - på den arrogante måde!

    Mange mange år ...

    SvarSlet
  5. Hej Budzinski!

    På http://kolhydrater.ifokus.se/ er det en der spørger efter LCHF ino på dansk og "doc" dvs Kostdoktorn skriver "Bästa danska LCHF-bloggen jag känner till:" og henviser til dig!

    Mvh Eva

    SvarSlet
  6. Er det sandt? Super! Det var mægtig sødt af ham.

    Må ind og hilse på - jeg kommenterer ind imellem nogle af hans indlæg, så han har nok klikket tilbage på min side for at se, hvad det var for noget ;-))

    SvarSlet
  7. Jepp, jeg har set dig! PÅ KiF hedder jeg "Halvdansken", hvis du er nysgerrig.

    Mvh Eva

    SvarSlet