fredag den 2. oktober 2009

BREAKING NEWS - Kød i topkvalitet truet af finanskrise


Dette lille indlæg blot for at informere denne blogs læsere om, at kød i topkvalitet er inden for rækkevide. Rasmus fra Dalens Økologi er på Sjælland i dag og kører ud med 1/8 okser til en superpris på ca. 65 kr. kiloet. Finanskrisen har gjort, at han har fået nogle afbestillinger, så kødet ligger klar og udskåret i hans kølehus i Roskilde.

Man kan undre sig over, at finanskrisen får folk til at forlade storkøbet. Folk køber rask væk kildevand til 20 kroner flasken, men stejler over for et engangskøb på 1800 dask for 25-30 kilo prima okse. Man undrer sig. Dem om det. Vi er klogere.

Sammen med Freddy og Co. og Siegfried fra Helgenæsgaard er Rasmus en af dem, jeg har valgt at støtte - både her og med min personlige handel. Jeg har selv lige pakket 70-80 kilo kød fra Dalens Økologi ned i fryseren og ser frem til en vinter, hvor menuen er præget af kød fra græsfodrede skotske dyr. Og på mandag får jeg to gode portioner fra Helgenæsgaard, hvor dyrene som tidligere nævnt her på bloggen går vildt og ude hele året.

Klik på linket nedenfor og ring til Rasmus i dag. Landmænd, der insisterer på at græsfodre deres dyr, fortjener al mulig opbakning.

LINK TIL RASMUS' NUMMER

Ingen kommentarer:

Send en kommentar