tirsdag den 9. marts 2010

SEO er kongen - søg og du skal finde

Søgemaskineoptimering eller såkaldt SEO er kongen af Internettet. Mange betaler store summer for at komme til at ligge øverst i google-søgninger. Og mange tjener gode penge på at sørge for netop dette. Standardvisningen på en google-søgning er på 10 hits, og her hos Kostbloggeren har vi kunnet følge hvilke søgninger, der har ført til, at en af vores sider er dukket op blandt de ti første hits, altså på den første resultatside. Det er ret sjovt at holde øje med. Her får du nogle eksempler på søgeord, der fører ind til Kostbloggeren:

Kostbloggeren ligger nr. 1, når man søger på:

Den perfekte kost (hip, hip, hurraaaaaa!!!!!)
Græsfodret kød
hvad er en fedtrig kost?

Kostbloggeren er på podiet, når man søger på:
Kost hjerne
undersøgelse "mættet fedt"
Super slankepiller
Morten Harket 50 år
Kronisk sultfølelse
Israel kostråd

Kostbloggeren ligger i top-10, når man søger på:
Stenalderdiæten
fløde og transfedt
Agavesirup
Årsagen til flere får blodpropper
magnesium for migræne
Bøger om laktoseallergi
Podagra kost
athos kost
Gigt mavesyre
Podagra
Køb af Atkinskuren (ja, det stod der)
Mad på 15 minutter
undgå kulhydrater

Dette er naturligvis kun et lille udvalg. Hvad havde du søgt på, før du landede her? Og er du tilfreds?

14 kommentarer:

 1. Kan faktisk ikke huske hvad jeg skrev... tro det var et af dine debatindlæg der førte mig herhen
  ;em skriver man LCHF så kommer jeg op ;)

  SvarSlet
 2. Da jeg faldt over din blog, var jeg interesseret i Kernesundfamilie og "efterforskede" mælk.

  Hilsen Inger

  SvarSlet
 3. @Henriette - Du ligger endda nr. 1! Jeg må se at bruge det begreb lidt mere i mine indlæg. Det virker åbenbart ikke, at det bare står i manifestet øverst.

  @Inger - hvad synes du om Kernesund efterhånden? Det har været spændende at følge deres udvikling. For lidt tid siden var de helt oppe at køre over Raw, men det er gået i sig selv igen. Ninka kunne vist ikke undvære kød (som rawfoodisterne åbenbart ikke spiser her i Danmark - men det gør de jo rask væk i udlandet fx på RawPaleoDiet.com).

  SvarSlet
 4. Det med Raw-perioden er lige præcis et eksempel på det jeg ikke kan lide ved Kernesund, det hele bærer alt for meget præg af Ninkas forskellige "diller", og jeg synes hendes evne til at se objektivt på tingene kan ligge på et meget lille sted.
  I det hele taget kan jeg slet ikke kapere al den Ninka-dyrkelse der er.
  Det sidste nye er Ninkas binyreguide, som hun har lavet efter at hun har læst bogen "Binyretræthed", den kan købes hos boghandleren for 299,-, Ninkas guide koster 577,- og det skulle undre mig om hun ved andet end hvad enhver selv kan læse i bogen.
  Men der er da nok ingen tvivl om at mange er blevet sundere og har fået et bedre helbred af at spise Kernesundt, og at de er langt sundere end gennemsnittet.

  Inger

  SvarSlet
 5. Hvad synes du egentlig selv om Kernesund og Sundhedsrevolutionen? Det er ligesom de to grupper der "fylder" herhjemme, hvor de i Sverige har LCHF.

  Inger

  SvarSlet
 6. Hm, jeg har en masse meninger om begge retninger. Måske vil jeg en dag skrive om dem. Det er dog sikkert, at folk, som følger deres kostråd, vil opleve forbedringer i det store og hele. Deres råd om at teste fødevarer for at se, hvordan man individuelt har det med dem, er helt sikkert også brugbart overalt.

  I starten var Sundhedsrevolutionen den erklærede 'faglige' baggrund for Kernesund, men Mouritsons lader til at blive påvirket mange andre steder fra nu. Sundhedsrevolutionen er også splittet nu, hvor de to skabere er gået fra hinanden. Cadogan har lavet Nydelsesrevolutionen sammen med sin nye kæreste og lægger pudsige pillow-talk-videoer ud på nettet, hvor de to turtelduer småkysser og sludrer om smoothies. Det er alt sammen meget hyggeligt ;-)

  Vi har brug for nogle LCHF-helte. Der er en dr. Bobzin, der har en stenalderkostside, og Niels Ehler - ham med Omegametoden - og Alun Biggart fra alun.dk og mange andre småspillere rundt omkring, men ingen Annika Dahlqvist, ingen Andreas Eenfeldt og ingen blondiner, der har skrevet populære vægttabsbøger om LCHF ...

  SvarSlet
 7. homo carnivorous21. april 2010 kl. 21.17

  Jeg spiser masser af rå kød. 7-8kg om ugen. Hvis jeg kunne finde rent græsfodret kød i nærheden af kbh og ikke behøvede at købe til mere end een uge af gangen ville jeg slå badutspring af bar glade. Frosset kød smager fladt når det er råt :( Jeg kan simpelthen ikke spise den samme mængde tilberedt kød uden at gå i sort....æv nu blev jeg sulten, tror at jeg vil hugge mig igennem en klump nyrefedt. Tak for en god blog!!!

  SvarSlet
 8. Hej homo carnivorous og tak skal du have. Dejligt at du har fundet vej herind. 7-8 kilo råt om ugen, det var ikke så lidt. Er du eksklusiv eller spiser du også kaninfoder?
  Mht. frysning og flad smag ... Kender du The Bear? Han er 100 % carnivor på snart 50. år (påstår han), og han fortæller, at han køber kød i store mængder og opbevarer det ved 2 grader. Så kan det holde i ugevis, siger han. Jeg har selv overvejet at købe et ekstra køleskab til kødopbevaring (men bruger fryser).

  Han startede en tråd på et lowcarb eller paleo-forum for nogle år siden, og tråden kørte i meget lang tid, hvor han udbredte sig om sin livsstil. Selv om han havde nogle mildt sagt fikse ideer, så var det alligevel spændende at følge.

  Du kender ham dog sikkert. Men lad høre, hvis jeg skal finde linket frem til tråden (den tager ca. en uges aftener at læse ;-)))

  Nyrefedt, uhm. Så kan du lave tælle. Til pemmikan måske? (Eller pommes frites?)

  SvarSlet
 9. Nej 'Bear' er ikke lige en fyr jeg kender. Vil gerne se linket. opbevarer ikke mit kød mere end een uge af gangen. det smager bedst de sidste 2-3 dage, så det kunne nok godt overleve 2 uger ved et par grader.

  Jeg har læst på raw paleo, men syntes at flere af ideerne er lidt fra samme skuffe som Aajonus vonderplanitz som jeg syntes virker for Guru agtig til min smag.

  Jeg spiser masser af råt kød i forb.m bodybuilding men gider ikke at være religiøs omkring min spisning. Mad skal også være en fornøjelse, så er livsglæden større (er selv brdr. Price fan). så har jeg lyst til en stegt bøf med spejlæg, så spiser jeg det. Har jeg lyst til bær, spiser jeg bær eller et par æbler. en del avocadoer, kokosnødder, nødder generelt ryger også lige ned i pralhalsen hver uge.

  Nogle gange tager jeg et par uger hvor jeg starter dagen med grøntsags juice. indimellem kan der ligefrem ryge en pizza ned. Men jeg har det nok lidt med hvedemel og raffinerede carbs som med pot. Det er fint nok en gang i mellem i gode venners lag, men det skal kende sin plads. Spiser is fra Parad is i ny og næ fordi at det smager lækkert! (sukker og skummetmælks is, så det skal ikke overdrives, der er jo ingen fedt i!)

  Såeh...jeg tæller vel ikke engang som "rigtig paleo". Men jeg er ligeglad. Jeg er strutter af sundhed og er stærk som en okse, og ingen af delene har noget at gøre med hvad jeg kalder mig.

  Nyrefedt smager ikke af en fis, og har konsistens som et sterinlys, men jeg må erkende at det giver energi i sin rå form når jeg, som lige i den her periode, indtager meget små mængder kulhydrater. Jeg har 2 kulhydrat dage om ugen og det er tit sushi jeg så fylder mig med (oven i kødet og den ubehandlede mælk, ost og smør)

  SvarSlet
 10. Hej H.C. Her får du først og fremmest linket til den famøse tråd, hvor The Bear a.k.a. Owsley Stanley, som var manager/lsd-leverandør til The Grateful Dead back in the day. Han kastede sin filosofi ud i et diskussionsforum, og så kørte snakken ellers derudad i månedsvis. Sjov læsning. Mange af hans støtter i diskussionen brød ud af pågældende forum og dannede et nyt kaldet The magic bus.

  http://forum.lowcarber.org/showthread.php?t=287013&page=1&pp=15&highlight=bear+carniverous

  Din kostplan lyder helt fin, og det lyder, som om dine valg er meget velovervejede. Jeg har det på samme måde med sukker og kornprodukter. Især kornprodukter er helt ude for mig. En sjælden gang i gode venners lag ryger det alligevel indenbords. Men mad er det ikke. Og sammen med raffinerede planteolier, transfedt og fruktose ud over 20-30 gram om dagen er det mit bud på selve årsagen til alle livsstilssygdommene inkl. de fleste kræftformer.

  "Rigtig paleo" er en joke og blot endnu en spændetrøje at trække over sig. Der er jo intet i vejen med fløde, græsk yoghurt, creme fraiche, oste og smøøøør ;-) Desuden er de fleste dyr jo forædlet i de seneste 10.000 år, så intet, intet, intet er som 'de gode gamle jæger/samler-dage.

  Ingen tvivl om, at grønsager (og frugt) har en plads i menneskekosten. Selv carnivorer i naturen gnasker græs indimellem, især hvis de vil udrense en parasit eller noget.

  Ubehandlet mælk har jeg stadig ikke adgang til. Det er svært at finde en leverandør, og de annoncerer jo ikke ligefrem på nettet. Men jeg henter æg hos en lokal bonde, som har dem gående frit under træer og buske, og får kød fra fritgående og vilde dyr.

  To spørgsmål:
  Sørger du for at få nok fedt ift. protein? Overskudsprotein omdannes til sukker, og så er man jo ligevidt.

  Hvordan kom du ind i på ideen om at spise råt kød og droppe hele bunden af madpyramiden?

  SvarSlet
 11. Jeg forsøger at matche alt det protein jeg indtager ved at spise nyrefedt, masser af æg, mælk, riiigeligt smør og fløde, gode lækre upasteuriserede oste. Men jeg spiser instinktivt så det er mest noget med at jeg spiser det protein jeg gør, og hvis jeg føler at jeg mangler energi, eller den pludseligt falder spontant, så skruer jeg op for fedtet.

  Ideen kom fra at jeg kom i kontakt med en fyr der hedder Randy Roach. En bodybuilder der skriver om bodybuildingens historie. Han fortalte mig at mange af de første bodybuilderes hemmelighed var rå kød, æg (med blomme naturligvis) og mælk. Jeg havde i lang tid overvejet at gå i gang med at gøre noget mere ved min krop men var ved at gå kløjs i bumse fremkaldende proteinpulvere, og jeg kunne simpelthen ikke spise nok stegt kød til at det gav mening. Men det er intet problem at spise masse af rå kød.

  Er forbløffet over resultaterne. Andre BB'ere kan tage deres syntetiske testosteron, lede protein shakes, bumser og heftige mængder kulhydrater og stikke skråt op. Det her virker! Og så har jeg fået smag for det, det kan jeg ikke komme udenom. Jeg har heller ikke på noget tidspunkt i mit liv haft det bedre end nu.

  Ikke underligt når jeg tænker over det. som barn var jeg altid mest vild med mad der havde haft forældre. Hvis ikke det havde gået, krybet eller kravlet, eller var kommet ud af dem, så var jeg skeptisk.

  Hvis du bor i nærheden af kbh/Roskilde så kan jeg godt hjælpe dig med mælken. Har en god leverandør som er øko. Dyrene får lov at gå ude så længe det er muligt. han fodrede dem med omkring 60% græs via ensilage så det var det eneste tal han ville sætte på, så lovede han ikke for meget. For resten af pengene fik de majs han selv dyrker, også øko.

  SvarSlet
 12. H.C., tak for dit svar. Du lader til at have godt styr på det. Spændende at høre om ham Randy Roach.
  Jeg bor nede syd for Køge, så en ugentlig tur nordpå efter 10-15 liter mælk og eventuel fløde (?) ville nok ikke være så tosset.

  Kan jeg få dig til at skrive til mig på min mail på xxx@yahoo.com? xxx = kostbloggeren, tak ;-)

  SvarSlet
 13. HC, tak for din mail. Jeg svarede på den, men har fået svaret tilbage pga. en overfyldt mailbox ...

  Jeg sender svaret igen i dag.

  SvarSlet
 14. Hi!

  I'm very excited to have just found this blog. I guess it does pay to be able to say some things in Danish (I'm American, living in Copenhagen, without sugar, vegetable oils, and grains). :)

  I've been obsessed with a new snack lately that I just posted about on my blog: http://vegetarianrehab.wordpress.com/2012/04/29/raw-chocolate-chip-cookie-dough-bites/

  Unrelated, I have read about an organic farmer that sells raw milk at the Frederiksberg Rådhuspladsen Organic Market on Saturdays. I hope to go check it out this weekend, but from what I've found on the internet, they sell raw butter, milk, and cheese, all from grassfed cows.

  SvarSlet