mandag den 12. april 2010

Sally Fallon live!

Den gode Sally Fallon Morell og hendes Weston A. Price-cirkus var i London i marts måned. Nu ligger en del af forelæsningerne frit tilgængelige på nettet, så det er bare med at komme i gang med at blive klogere på nærende menneskekost.

Start med denne her:

Wise Traditions UK 2010 - Sally Fallon Morell Part 1 from Wise Traditions UK on Vimeo.Wise Traditions-folkene har i øvrigt givet deres hjemmeside WestonAPrice.org en ansigtsløftning, så tjek den ud, hvis ikke du har været derinde fornylig.

(Åh nej, ser lige, at Go'morgen Danmark tester mælk her til morgen. De har så valgt at teste ... vent på det ... Minimælk i alle mulige afskygninger! What a waste of space! Test dog noget rigtig mælk.)

4 kommentarer:

 1. Det er ærgeligt at der ikke er nogle af de mange spændende lowcarb bøger der bliver oversat til dansk. Og egentligt også mærkeligt der udkommer eller masser af sundhedsbøger Lene Hannson sprøjter jo nærmest bøger ud.

  Inger

  SvarSlet
 2. Ja. Jeg er selv oversætter og overvejer faktisk at skubbe lidt på udviklingen her. Jeg tror ikke, der er en eneste dansk bog, der fortæller om, hvor godt det er at spise mættet fedt ;-)

  Hør i øvrigt også Barry Groves' korte (36 min.) foredrag om, hvordan en gorilla fx får 60 % af sin energi fra ... mættet fedt!

  SvarSlet
 3. Det tror jeg faktisk du har ret i.

  Jeg har her på det sidste læst en del bøger om at spise low carb high protein f eks
  spis dig gravid
  - men de er alle sammen vildt bange for mættet fedt....
  suk.
  tak for link- ville så gerne ha været i London

  SvarSlet
 4. Der er også lige udkommet en "Spis maven flad", men der bruger de Milda i opskrifterne.

  Inger

  SvarSlet