HUUUUUUUUUUURRAAAAAAAAAAA!!! Kostbloggeren har netop erfaret, at Himmerlandskød fremover IKKE vil bruge smagsforstærkere i deres pølser. Det betyder, at "Den bedste bid af Danmark" fremover vil være naturligt krydret ... uhhmm!Produktet blev udviklet med en særlig krydderiblanding, der viste sig at indeholde smagsforstærkerne. Himmerlandskød har siden hen fået lavet en ny krydderiblanding, som er fri for både E621 og hydroliseret vegetabilsk protein - altså uden disse problematiske hjernegifte. Med denne oplysning i hus giver Kostbloggeren foreløbig sit blå stempel til de aflange banditter - i forventning om, at de med de nye og naturlige krydderier smager lige så godt som det første forsøg.
Som du kan læse
HER, var Himmerlandskød sidste uges skurk, men nu er bøtten vendt. Og kostbloggeren er en glad mand.
Hvem tænder for grillen?
super
SvarSletdet var da godt nyt- så nu skal man bar holde øje med de nye pølser