mandag den 20. september 2010

Triumf! Kostbloggeren er Ugens Højdespringer på Blogtoppen!


Sikke der er gang i diskussionen her hos Kostbloggeren. I sidste uge valgte så mange at kigge med, at vi blev Ugens Højdespringer på Blogtoppen, hvor de danske blogs konkurrerer om besøgstal.

Tak for den store interesse. Det luner virkelig!

En del af takken skal gå til Jens fra bloggen SundScience. Han har blandet sig i debatten ud fra synspunktet, at De 8 kostråd jo nok er det bedste sted at starte, hvis man vil opnå optimal sundhed. Det har affødt en heftig diskussion i kommentarerne til de seneste par indlæg, og det er jo noget, der lokker folk til ;-)

Kostbloggeren har da også været en tur ovre på SundScience, hvor Jens har beskrevet, hvordan han så frem til DR2-programmet Kanon føde, der skulle omhandle Fuldkorn (læs om programserien her: Kanon Føde.) Kostbloggeren pegede på det vaklende vidensgrundlag for Fuldkorns-ideen - det kan hentes på hjemmesiden Fuldkorn.dk - bl.a. det faktum, at et stort indtag af fuldkorn hænger sammen med en øget tendens til brystkræft hos kvinder (Vidensgrundlaget s. 8). Sådan en detalje forhindrer dog ikke Fuldkornsmafiaen i fortsat at ville stoppe mindst 75 gram fuldkorn ned i halsen på danske kvinder, der holdes hen i uvished om risikoen. Fuldkorn er jo så sundt på så mange andre områder ...

Klip en hæl og hug en tå, synes argumentationen at lyde, så passer skoen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar