tirsdag den 21. september 2010

Ulven kommer!Robb Wolf kommer som bekendt til København d. 9. oktober, hvor han afholder et Paleolithic Nutrition-seminar hos Well-Come Fitness i Hellerup. Hvis man er interesseret i at se og høre, hvordan konceptet præsenteres i en TV-udsendelse, så klik ind på det canadiske Wylde on Health (link nedenfor), hvor Robb forleden optrådte. Weekenden før Wolf-seminaret besøger en Raw Food-guru Danmark - og på menuen er råt kød i rigelige mængder!

Indslaget fra canadisk TV er værd at bruge lidt tid på. På et tidspunkt tager de imod spørgsmål fra seerne, og her kommer de ind på vegetariske diæter og Raw Vegan. Robb Wolf siger så det, som også Kostbloggeren har foreslået for nylig, nemlig at Raw Vegan plus noget kød og fisk faktisk er en helt fornuftig basiskost for mennesket.

Desværre er Paleo og Raw Vegan nærmest hinandens svorne fjender eller som Kiplings Øst og Vest (never the twain shall meet). Eller hvad? Der ulmer noget, som tyder på, at det måske alligevel kan lade sig gøre. Raw Vegan-guruen Daniel Vitalis, som vi tidligere har præsenteret her på bloggen, kommer til Danmark inviteret af Søren Wolff fra RawFood.dk. Vitalis har for nylig indset, at kød også bør optræde på menuen, og det har han fundet ud af bl.a. ved at studere oprindelige folks diæter.

Det er to meget spændende fyre, Robb og Daniel, og de slår hver især på tromme for det nødvendige paradigmeskift, vi skal igennem, for at blive sunde mennesker. Og for ikke - som mange gør i dag - at leve i en resigneret accept af, at det hele ganske naturligt ender med invaliderende sygdomme og for tidlig død.

Her er linket til Robb Wolfs TV-optræden: Wylde on Health. Der er i alt fire afsnit.

Her er linket til Kostbloggerens indlæg om Vitalis og hans omvendelse (med link til den berømte rå bison-video): Daniel Vitalis

Her er linket til det danske Paleo Nutrition-seminar: Robb Wolf i Hellerup

Her er linket til Daniel Vitalis' seminar i DK: Shamanic Nutrition & Human Evolution

Det tegner til et skønt efterår - god fornøjelse!

PS - Inde på RawFood.dk's Facebook-gruppe efterspørger Søren Wolff noget kød i ordentlig kvalitet til seminaret (læs: græsfodret, humant opdrættet). Link HER.

1 kommentar:

  1. Husker det tidiga 60-70 århundrede, hvor danskerne var di glade skandinaver som ignorerede de forskrækkede fedt pegepinde. Då var det sjovt at gå færgen over strædet.

    SvarSlet