tirsdag den 7. december 2010

Kostbloggeren lancerer Flattr på bloggen

Kostbloggeren har tilknyttet en Flattr-konto til bloggen. Det betyder, at man kan foretage donationer til bloggen, hvis man synes om indholdet. De midler, som Flattr-knappen her øverst til højre genererer, kan Kostbloggeren så vælge at få udbetalt eller donere til andre indholdsleverandører. Det er en helt ny måde at dele på.

Jeg hørte om Flattr i dag i forbindelse med PayPals nedlæggelse af WikiLeaks' konto. Folk har doneret penge til WikiLeaks igennem PayPal, men det går ikke længere. Heller ikke organisationens svejtsiske bankkonto har WikiLeaks adgang til for tiden - fordi de har forbrudt sig mod bankens Terms of Use:


Julian Assange har tilsyneladende oplyst, at han bor i Geneve, hvilket han ikke gør. Flattr er en de måder, hvorpå man fortsat kan støtte WikiLeaks.

Hvis du vil vide mere om Flattr, så se denne lille video:Manden bag Flattr, Peter Sunde, er en af mændene bag The Pirate Bay. Han forklarer lidt om Flattr-filosofien her:Flattr er helt sikkert en supergod idé. Så hvad enten du vil støtte Kostbloggeren (og dermed støtte de sider, som Kostbloggeren vælger selv at støtte), eller ej, så skulle du få dig en konto. Her kan man støtte lige præcis de organisationer eller sider, som man selv udpeger. Man kan også lære en del af at kigge på de sider, som folk vælger at støtte. Det er en spændende verden. Tjek selv deres blog HER.

1 kommentar:

  1. Hey Bud. God idé. Har lige en anbefaling der ikke har noget med emnet at gøre. har lavet en ordentlig balje Pemmican. Det kan jeg godt anbefale. Det er ingen stor smagsoplevelse selv med godt med krydderier, men der er godt nok "krudt" i det.

    SvarSlet